Upravo je završeno Ekipno prvenstvo Hrvatske – C skupine klubova koje je plivano u tri dijela u subotu 17. prosinca i u nedjelju 18. prosinca. Na njemu je nastupilo sedam plivača (Matej Svilar, Alojzije Ćaleta, Marko Jurić, Dominik Živalj, Marko Budak, Luka Eberhardt i Marin Svilar) i pet plivačica (Tonka Kovačević, Dorotea Živalj, Laura Matić, Dajana Duspara i Lana Jurić). Podršku u pripremi za natjecanje i na samom natjecanju imali su u trenerici Maši Pešec, a s tribina ih je bodrio i dio roditelja.
U konkurenciji 15 klubova muška ekipa zauzela je 9. mjesto, a u konkurenciji 12 klubova ženska ekipa zauzela je 6. mjesto! U dvanaest pojedinačnih disciplina koje plivaju po dva predstavnika kluba i u dvije štafetne utrke dečki su skupili 11 464 boda, a djevojke 10 477 bodova.
Osim skupljanja što većeg broja bodova po utrci i ekipnog duha natjecanja, natjecanje je bilo prilika i za isplivavanje najboljih osobnih vremena što je pošlo za rukom svima. Osim toga otplivani su i prvi limiti za državna natjecanja u 2017. godini. Juniorka Tonka Kovačević ima A limit na 50 m slobodno, kadet Marin Svilar A limit na 200 m prsno te mlađa juniorka Laura Matić dva B limita na 100 m prsno i 50 m slobodno. Njima čestitamo na ostvarenim limitima, a svima ostalima na kvalitetno otplivanim dionicama u Splitu te poticajnoj atmosferi i duhu zajedništva koji je u Klubu na visokoj razini!

U Fotogaleriji je album s natjecanja.
Sve rezultate možete vidjeti OVDJE.