Kraj godine vrijeme je za razna okupljanja, poglede unatrag i analize. PK Orion u svojih nepunih godinu dana postojanja može biti ponosan na sve dosad učinjeno, a najviše na svoje plivače i plivačice koji vrijedno treniraju, sportski napreduju i međusobno se potiču i pomažu. Okupljanje članova svih grupa PK Orion (O, R i I grupe) s trenericom Mašom Pešec upriličeno je na Staru godinu u subotu 31. prosinca 2016.
Bila je to prilika da se druže i razmjene dojmove članovi svih grupa jer inače nemaju treninge u istim terminima. Druženje su začinili zajedničkim zanimljivim štafetnim utrkama s majicama i popularnom “kobasicom”, a članovi O grupe mlađima su u zasebnoj štafeti demonstrirali sve plivačke tehnike. Smijeha, veselja, natjecateljskoga duha nije ni ovom prilikom nedostajalo.
Na kraju druženja trenerica im je podijelila prigodne poklone: kalendare, privjeske i klupske kape! Na lijep način ispraćena je prošla 2016. godina, a u novoj 2017. godini već se vrijedno trenira i optimistično gleda u nastavak sezone!
Djelić atmosfere pogledajte ovdje  i ovdje (snimke zabilježene okom i rukom Ivana Ćalete).