Članovi našeg kluba osim što plivaju, svoje sportske mogućnosti i umijeće pokazuju i u poprilično zahtjevnom sportu  triatlonu. Za osječki Triatlonski klub Tri-tim treniraju i nastupaju naši članovi Lana Jurić, Katarina Šuvak, Dominik Živalj, Bruno Tompa, a priključio im se i Dorian Vugrek.
U subotu 17. kolovoza održan je 1. Osječko-baranjski Ferivi Triatlon koji je ujedno bio i utrka Kupa Hrvatske u sprint triatlonu, a organizator je bio spomenuti Klub s trenerom Aleksandrom Tompom na čelu. Iako prvi, okupio je brojne natjecatelje u svim dobnim skupinama!
U kategoriji mlađih juniora i u svom debitantskom nastupu Dorian Vugrek osvojio je zlatnu medalju, Katarina Šuvak u kategoriji juniorki okitila se srebrom (srebro je osvojila i u utrci koja se bodovala za Kup Hrvatske), Dominik Živalj u juniorskoj konkurenciji osvojio je peto, a Bruno Tompa šesto mjesto. Lana Jurić u kategoriji juniorki zauzela je peto mjesto.  Plivačka dionica u dužini od 500 metara plivana je u biljskom jezeru, 13,5 km vožen je bicikl, a trčalo se 3,3 km.
Čestitke triatloncima upućuje trenerica Maša Pešec koja je i ove subote bila uz njih te najavljuje njihov nastup na triatlonima u Nijemcima, Sremskoj Mitrovici te vinkovačkom amaterskom triatlonu gdje će im se pridružiti još nekoliko klupskih kolega!