Proteklog vikenda 7. i 8. ožujka 2020. u Vukovaru je u tri dijela natjecanja održano Ekipno C Prvenstvo Hrvatske na kojemu je naš Klub ostvario svoj do sada najuspješniji nastup, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.
Muška je ekipa u sastavu Dorian Vugrek, Nikola Ćaleta, Matej Pfaf, Marin Svilar, Alojzije Ćaleta i Marko Jurić zauzela izvrsno drugo mjesto u konkurenciji 12 klubova s ostvarenih 12 460 bodova. Bili su prvi nakon prvog i drugog dijela dok im je u trećem, završnom dijelu, ukupna pobjeda izmakla za svega 42 boda. Naime, 42 boda imala je više ekipa PK Sisak Janaf. Pobjednik je odlučivan u doslovno zadnjoj utrci!
I ženska ekipa u sastavu Iva Čorak, Adela Matošević, Laura Matić i Lana Jurić odradila je izvrstan posao i zauzela četvrto mjesto u konkurenciji 8 klubova s ostvarenih 9 158 bodova. Trenerica Maša Pešec ističe kako je ovo bio buran i emotivno nabijen vikend u kojemu su obje ekipe plivale izvrsne utrke i gdje je povezanost i momčadski duh ponovo došao do svog punog izražaja! Zahvaljuje svim plivačima, plivačicama, roditeljima i navijačima za prekrasne sportske trenutke koje je ovo natjecanje donijelo!
Iz Uprave Kluba upućuju čestitke pobjednicima u muškoj konkurenciji PK Sisak Janaf i u ženskoj konkurenciji PK Novi Zagreb. Pobjedom na ovom natjecanju oni prelaze u klubove B razine. Čestitaju i organizatorima mladom PK Vukovar na izvrsnoj organizaciji!