Hrvatski plivački savez bio je organizator Regionalnog prvenstva Hrvatske – Regije 4  za mlađe juniore, juniore i seniore koje se održalo proteklog vikenda 21. i 22. studenoga 2020. u Sisku. Natjecanje je bilo organizirano u tri dijela, a kako bi se ispoštovale sve epidemiološke mjere i smanjila duža zadržavanja na bazenu u svakom dijelu prvo su plivale plivačice pa napuštale bazen pa potom plivači.
Na njemu smo imali 11 natjecatelja, plivačice Martinu Rajković, Lorenu Mustafić, Lauru Matić i Dajanu Dusparu te plivače Mateja Pfafa, Marina Svilara, Dorijana Vugreka, Nikolu Ćaletu, Mateja Lončara, Mateja Svilara, Marka Jurića i Alojzija Ćaletu.  S natjecanja su se vratili s osvojenih 37 medalja, od toga ih je 29 u pojedinačnim utrkama, a 8 u štafetnim. Zlatnih je 18, 10 srebrnih i 9 brončanih. Najuspješniji natjecatelj bio je junior Nikola Ćaleta s osvojenih šest zlata i dva srebra, zatim Dorijan Vugrek s dva zlata, dva srebra i dvije bronce te Marin Svilar s dva zlata i dva srebra. Marko Jurić uzeo je zlato i srebro, Matej Lončar dva srebra, a Matej Pfaf tri bronce. Od plivačica na postolje se popela Martina Rajković s jednim zlatom i dvjema broncama te Laura Matić s broncom.
Juniorska štafeta u sastavu M. Pfaf, M. Svilar, D. Vugrek i N. Ćaleta dominirala je u tim utrkama te osvojila šest zlatnih i jednu brončanu medalju, a seniori M. Jurić, M. Svilar, A. Ćaleta i M. Lončar osvojili su jednu srebrnu.
Ekipi za odlazak na Prvenstvo Hrvatske pridružio se zagrebački student Marko Jurić s isplivanim normama na 50m leđno, 50m leptir i 100m leđno. Laura Matić ima dvije norme, na 50 i 200 m prsno dok je našem studentu Alojziju Ćaleti nedostajala samo desetinka sekunde do zadane norme, a Mateju Svilaru tek nekoliko desetinki. Naše studente plivače moramo posebno istaknuti i pohvaliti jer uz svoje studentske obveze nađu vremena i za treniranje i za natjecanje, a svi znamo koliko je studiranje zahtjevno samo po sebi. U PK Orionu njegujemo ljubav prema plivanju, druženju i pozitivnim životnim navikama, i želimo naše plivačice i plivače što duže zadržati u našoj maloj plivačkoj obitelji.
Posebnost ovog natjecanja je i ta što smo prvi put imali predstavnike u najdužim muškim i ženskim disciplinama. Tako je Matej Lončar plivao utrku od 1500m slobodno i osvojio dva srebra (u juniorskoj i seniorskoj kategoriji) dok je Martina Rajković plivala utrku od 800m slobodno te osvojila zlato u mlađejuniorskoj kategoriji te dvije bronce u juniorskoj i seniorskoj kategoriji.
Na sve ove rezultate trenerica Maša Pešec ponosna je jer u manjku natjecanja zbog trenutne situacije plivači i plivačice daju sve od sebe. Sportski i natjecateljski duh na najvišem je nivou! Sljedeće natjecanje spomenuto  je Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine u Rijeci u prosincu na koje ide za sada devetero Orionaca koji su isplivali norme. To su Tonka Kovačević, Laura Matić, Iva Čorak, Adela Matošević, Marin Svilar, Nikola Ćaleta, Matej Pfaf, Dorian Vugrek i Marko Jurić. Nadamo se još barem jednom natjecanju prije državnog prvenstva kako bi još poneki plivač imao priliku pridružiti se plivačkoj eliti u Rijeci.

Pojedinačni su rezultati (do 10. mjesta) sljedeći:

Ćaleta, Nikola (mlađi junior) – 1. mjesto 100m leptir (1. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 1. mjesto 50m leptir (1. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 1. mjesto 100m slobodno (1. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 2. mjesto 50m slobodno (2. mjesto i u seniorskoj kategoriji)

Vugrek, Dorian (mlađi junior) – 1. mjesto 100m leđno (1. mjesto i u juniorskoj i 2. mjesto u seniorskoj kategoriji), 2. mjesto 50m m leđno (3. mjesto u juniorskoj i 7. mjesto u seniorskoj kategoriji), 3. mjesto 200m leđno (5. mjesto u juniorskoj i 5. mjesto u seniorskoj kategoriji), 4. mjesto 100m mješovito (7. mjesto u juniorskoj i 7. mjesto u seniorskoj kategoriji)

Svilar, Marin (junior) – 1. mjesto 200m prsno (1. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 4. mjesta 50m prsno u juniorskoj i seniorskoj kategoriji, 2. mjesto 100m prsno (2. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 6. mjesto 100m mješovito (6. mjesto u seniorskoj kategoriji.

Jurić, Marko (senior) – 1. mjesto 50m leđno, 2. mjesto 50m leptir, 4. mjesto 50m slobodno

Rajković, Martina (mlađa juniorka) – 1. mjesto 800m slobodno (3. mjesto u juniorskoj i 3. mjesto u seniorskoj kategoriji), 9. mjesto 50m leđno,  9. mjesto 200m leđno (9. mjesto i u juniorskoj i seniorskoj kategoriji)

Lončar, Matej (junior) – 2. mjesto 1500m slobodno (2. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 10. mjesto 400m slobodno, 8. mjesto 200m slobodno (8. mjesto i u seniorskoj kategoriji)

Pfaf, Matej (junior) –  3. mjesto 200m leđno (3. mjesto u seniorskoj kategoriji), 3. mjesto 100m leđno (5. mjesto u seniorskoj kategoriji), 6. mjesto 50m leđno (i 10. mjesto u seniorskoj kategoriji)

Matić, Laura (seniorka) – 3. mjesto 50m prsno, 5. mjesto 200m prsno, 7. mjesto 100m prsno, 8. mjesto 50m leptir, 9. mjesto  100m mješovito

Ćaleta, Alojzije (senior) – 4. mjesto 50m leđno, 5. mjesto 50m leptir

Svilar, Matej (senior) – 5. mjesto 50m leđno, 8. mjesto 50m leptir

Mustafić, Lorena (mlađa juniorka) – 9. mjesto 50m leptir, 10. mjesto 50m leđno

Štafete: 1. mjesta 4 x 50m slobodno u juniorskoj i seniorskoj kategoriji Dorian Vugrek, Matej Pfaf, Marin Svilar i Nikola Ćaleta (juniori), 1. mjesto  4 x 100m mješovito u juniorskoj kategoriji Matej Pfaf, Marin Svilar, Nikola Ćaleta i Dorian Vugrek (1. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 1. mjesto 4 x 50m mješovito juniori Matej Pfaf, Marin Svilar, Nikola Ćaleta i Dorian Vugrek (1. mjesto i u seniorskoj kategoriji), 2. mjesto  4 x 100m mješovito u seniorskoj kategoriji Marko Jurić, Matej Svilar, Alojzije Ćaleta i Matej Lončar, 3. mjesto  4 x 100m slobodno u juniorskoj kategoriji Dorian Vugrek, Matej Pfaf, Marin Svilar i Nikola Ćaleta (4. mjesto u seniorskoj