U Rijeci je od 16. do 19. prosinca 2021. održano Prvenstvo Hrvatske u 25m bazenu na kojemu je naš klub imao pet predstavnika koji su isplivali zadane norme HPS-a na natjecanjima tijekom jeseni mlađu juniorku Martinu Rajković, juniore Nikolu Ćaletu, Marina Svilara, Mateja Pfafa i seniora Marka Jurića.  U Rijeci su plivali pod budnim okom i uz podršku trenerice Maše Pešec.

Najbolje rezultate isplivao je junior Nikola Ćaleta koji je u svim disciplinama u kojima je nastupio u jutarnjim kvalifikacijama osigurao popodnevna finala. Plivao je u tri B finala – 50m leptir, 50m leđno i 50m slobodno te u jednom A finalu – 100m leptir. Na 50m leptir zauzeo je 8. mjesto u juniorskoj konkurenciji, na 50m leđno 10. mjesto i na 50m slobodno 10. mjesto. U A finalu ostvario je izvrsno 5. mjesto u juniorskoj i 6. mjesta u mlađeseniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Prema riječima trenerice Maše „malo sportske sreće nedostajalo je da Nikola osvoji odličje na državnom prvenstvu. Nakon Covidom odrađene završnice sezone, ovo je odličan rezultat. Nikola je 5. u državi u juniorskoj kategoriji, a 6. u apsolutnoj!  Vrhunski je to rezultat i za Nikolu i za PK Orion!“
Za Martinu Rajković ovo je bio debitantski nastup jer je po prvi put isplivala normu kao potvrdu svog vrijednog i napornog treniranja. Nastupila je u disciplini 50m slobodno i plivala u rangu svog najboljeg vremena. Matej Pfaf plivao je na 50m prsno i 50m leđno, Marin Svilar na 50m prsno te Marko Jurić na 50m leđno.

Iznimno smo ponosni što nijedno Prvenstvo Hrvatske ne prođe bez naših natjecatelja pa i u ovim neobičnim vremenima. Slijedi blagdanska stanka od natjecanja, a veselimo se novoj 2022. i izazovima koje će nam ona donijeti!