U subotu 16. prosinca bilo je posebno veselo i uzbudljivo na bazenu! Kako smo i najavili, upriličena je božićna veselica za članove svih klupskih grupa kako bismo obilježili i zahvalili na odličnoj plivačkoj godini. Naše dobre i drage plivačice i plivače darivao je, prigodnim i simboličnim darom, dobri djedica jer su to u potpunosti zaslužili!
Nakon darivanja i fotografiranja uslijedilo je klupsko natjecanje. Otvorili su ga najmlađi disciplinom 25 m slobodno nakon čega su se plivale 50metarske utrke – slobodno, prsno, leđno i leptir u ženskoj i muškoj konkurenciji. Natjecalo se 38 plivačica i plivača, a jedan dio njih zbog bolesti i drugih obaveza nije se natjecao. Oni će svoje darove dobiti naknadno!
Podršku su davali jedni drugima, a s tribina glasno su navijali roditelji, braća, sestre, bake, djedovi i prijatelji! Svi su dali sve od sebe kako bi otplivali što bolje. Najuzbudljiviji dio tek je slijedio, a to je bila štafetna utrka na 25 m slobodno. Plivala se s kapicom Djeda Božićnjaka, a pobjednici su bili oni čija je kapica ostala najmanje smočena! Plivalo se na sve moguće načine samo da se osigura što suša kapica i pobjeda svojoj ekipi!
Treneri Maša Pešec i Marko Novoselac zahvalili su djeci na trudu i napretku koji su ostvarili u godini koja je na izmaku i zaželjeli im sve najbolje za božićne blagdane i u novoj 2018. godini!
Bilo je ovo još jedno lijepo i uzbudljivo druženje Orion ekipe!
Rezultate pogledajte  OVDJE, a atmosferu natjecanja na izvrsnim FOTOGRAFIJAMA Ivana Ćalete. Manji izbor fotografija nalazi se u Fotogaleriji.