S veseljem vas obavještavamo da u baš velikom broju idemo na planirani izlet. Ukupno će nas po obroncima  Papuka šetati 55, što djece što roditelja.
Plan je sljedeći: autobusom krećemo ispred hotela Slavonija u subotu, 12.5. u 7,00. Predviđeni povratak je oko 18h, ali sukladno dogovoru, vremenu i zainteresiranosti, može se i mijenjati.
Po dolasku u mjesto Humljane, oko 9h, čekaju nas planinari HPD-a “Bršljan – Jankovac” koji će nas počastiti okrijepom, sendvičima, čajem, kavom.. Iz Humljana se kreće  jubilarim jankovačkim planinarskim putem do doma Jankovac, trajanje te rute je oko 7 h i nije predviđeno da s djecom idemo tamo. Ukoliko bude zainteresiranih, dogovorit ćemo se 🙂
Staza kojom mi idemo zove se Jungova staza i kreće iz mjesta Slatinski Drenovac, a hodanje do doma Jankovac traje oko 3 sata.
Tko ne može ili ne želi hodati, može odmah autobusom ići do doma i obići stazu dva jezera, slap Skakavac – trajanje oko sat vremena.
U domu je za djecu predviđen ručak, kojemu se naravno po želji priključuju i roditelji.
Molim vas da se prikladno obučete, svakako u patike u kojima možete hodati te djeci ponesete šilterice ili kapice za sunce.
Obavezni rekviziti uz puno dobre volje su lopte, reketi, frizbiji, karte…i sve što vas čini sretnima 🙂
Ponesite pokoji sendvič, dosta vode i vidimo se u subotu!