Još jedno iznimno uspješno natjecanje je iza plivača i plivačica našeg Kluba! U Zagrebu je 9. i 10. studenoga 2019. održan 47. međunarodni plivački miting Mladost 2019. koji je simbolično okupio natjecatelje iz 47 klubova Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Češke, Slovenije, Italije i Austrije, ukupno njih 485.
Kada na natjecanju koje okuplja najbolje hrvatske plivače i plivačice  i one iz regije najmlađi vinkovački i slavonski klub sa svojim natjecateljima ravnopravno parira svima i ima 14 izborenih finala, velik je uspjeh. No, to nije sve – osvojeno je i pet medalja u juniorskoj i mleđejuniorskoj kategoriji. Dorian Vugrek osvojio je u B finalima dva srebra u (50m leđno i 100m leđno) i broncu (200m leđno) u mlađejuniorskoj kategoriji, a Nikola Ćaleta u A finalima dva srebra (50m leptir i 100m leptir)  u juniorskoj kategoriji. Nikola je bio i  4. na 50m slobodno (B finale) i 10. na 100m slobodno (B finale), a Dorian 5. na 50m prsno (C finale) i 7. na 50m leptir (C finale). U A finalu plivao je i mlađi senior Marko Jurić, zagrebački brucoš, koji je u utrci na 50m leđno zauzeo izvrsno 6. mjesto u otvorenoj kategoriji. U po dva C finala plivale su i mlađe juniorke Iva Čorak i Adela Matošević. Iva je na 50m leđno zauzela 9. mjesto, a na 100m leđno 11. mjesto. Adela je na 50m leptir bila 10., a na 50m leđno 11. Osim spomenutih na natjecanju su sudjelovali i Laura Matić, Matej Pfaf, Marin Svilar i Alojzije Ćaleta.
Trenerica Maša Pešec ne krije zadovoljstvo i ponos ostvarenim rezultatima jer ističe da su svi plivali vrhunske rezultate i svoje osobne rekorde. Dodaje da je za Prvenstvo Hrvatske u prosincu u Splitu sada osigurano 40 normi.  Svoj nastup uz već sigurne putnike Nikolu Ćaletu, Doriana Vugreka, Ivu Čorak,  Adelu Matošević, Marina Svilara i Mateja Pfafa, put u Split osigurali su  i Marko Jurić i Laura Matić.
Posebnu draž ovom natjecanju daje i izravni televizijski prijenos A finala na HRT2 tako da su svi mogli svjedočiti o kakvoj se razini natjecanja radi! Članovi ovog Kluba na čelu s trenericom Mašom i predsjednikom Kluba Željkom Budakom iz natjecanja u natjecanje probijaju granice svojim neumornim radom i trudom. Nadaju se samo da će se njihov rad, trud i očigledna premoć u plivačkom sportu u Vinkovcima napokon i na primjeren način prepoznati kod nadležnih! Ova talentirana i uporna djeca i njihova trenerica to zasigurno zaslužuju!