Drage naše plivačice, dragi naši plivači!

U najtežim trenutcima prepoznaju se i vide pobjednici, heroji, šampioni, sportaši koji ne pognu glavu i odustaju, nego je još ponosnije dignu gore i nastave gdje su stali još jače, brže i bolje! Tako i mi Orionovci, ne znamo za poraz i predaju, svaki trening i svaka trka je naša pobjeda. Pametni ljudi kažu da u životu nije važno koliko puta padneš, već koliko si se puta spreman dignuti. Tako ćemo se i mi draga djeco, vratiti u naš bazen još spremniji za nove preplivane kilometre, nova natjecanja, putovanja, druženja na treninzima..

Kako bismo to sve postigli, važno je vrijedno vježbati tijekom ovog za nikoga veselog i povoljnog razdoblja.

Naša mlada plivačica Tonka Kovačević osmislila je za vas svakodnevne suhe treninge koje ste već u svojim grupama dobili, ali su sada objedinjeni i na našoj web stranici.

Trenerica Maša vam je uvijek dostupna i budno vas prati i pazi koliko i kako radite! Svaka snimka i fotografija s treninga su uvijek dobrodošli, znate koliko to trenerica voli i cijeni

Važno je znati da se svi treninzi skupa s poveznicama na video prikaze vježbi koje je također naša Tonka odradila, nalaze u sastavnici ONLINE TRENINZI.

I zapamtite, ORI ORI ORI ORION!!!!